عدم دریافت لینک فعالسازی

نویسندگان محترم مقالات توجه داشته باشند که برای ثبت نام و ارسال مقالات لینک فعالسازی ممکن است در قسمت spam ایمیل شما قرار گیرد. بنابراین پس از ثبت نام در سیستم، بخش spam ایمل خود را برای تایید لینک فعال سازی چک نموده و ادامه فرایند ارسال مقالات را انجام دهید.
با تشکر

1397/07/29
قابل توجه علاقه مندان و نویسندگان محترمی که تا کنون موفق به ارسال چکیده مقالات خود نشده اند

علاقه مندان و نویسندگان محترمی که تا کنون موفق به ارسال چکیده مقالات خود به دومین همایش ملی اقتصاد دفاع نشده اند می توانند در مهلت تعیین شده برای ارسال اصل مقالات، کل مقاله را به همراه چکیده در فرمت تعیین شده ارسال نمایند. بدیهی است مقالاتی که خارج از فرمت تعیین شده بر روی سایت برای نگارش مقالات باشد، در فرایند داوری قرار نخواهد گرفت.

1397/07/29
در راستای دومین همایش ملی اقتصاد دفاع، سومین همایش تخصصی برگزار می شود.

در راستای دومین همایش ملی اقتصاد دفاع، سومین همایش تخصصی با موضوع جنگ مالی، دفاع اقتصادی و اقتصاد مقاومتی در روز پنج شنبه مورخ 3 آبان ماه از ساعت 8 الی 12 در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی برگزار می شود. بدینوسیله از کلیه علاقمندان دعوت می شود در این همایش حضور یابند.
محورهای سخنرانی:
1- اهداف و ابزارهای جنگ مالی، پولی و ارزی
2- ابعاد و پیامدهای کلان و بخشی جنگ مالی، پولی و ارزی
3- اقتصاد مقاومتی و استحکام نظام پولی، مالی و ارزی
4- تجارب و ظرفیت های مقابله با جنگ پولی، مالی و ارزی

سخنرانان:
1- دکتر مهدی غضنفری، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و وزیر پیشین صنعت، معدن و تجارت
2- دکتر مینو کیانی راد ، معاون پیشین ارزی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
3- دکتر احسان خاندوزی- عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر دفتر بررسی های اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی
4- دکتر محمد شیرجیان، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
5- دکتر علی حسین نبی زاده، پژوهشگر و مدرس دانشگاه

آدرس: خیابان قائم مقام فراهانی، بین خیابان شهید بهشتی و شهید مطهری، نبش کوچه شهداء، پلاک 183، مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی

1397/07/15

به استحضار نویسندگان محترم مقالات می رساند فرمت مقالات ارسالی در بخش ثبت نام و ارسال مقالات درج شده است. مقالات می بایست حداکثر در 20 صفحه و منطبق با فرمت درج شده در بخش مذکور در قالب فایل WORD باشد. بدیهی است مقالاتی که خارج از چارچوب مد نظر باشد، به هیچ عنوان قابل رسیدگی نمی باشد.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر