1396/08/29

در راستای همایش ملی اقتصاد دفاع و با هدف تعمیق بیشتر مباحث مرتبط با حوزه اقتصاد دفاع، دومین همایش تخصصی با موضوع اقتصاد دفاع، تحریم و دیپلماسی دفاع اقتصادی برگزار می شود. این همایش  روز پنج شنبه مورخ 1396/9/9 در محل مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی برگزار می گردد.
سخنرانان این همایش که شخصیتهای علمی و صاحبنظران حوزه بین الملل و دیپلماسی اقتصادی و صنعتی کشور هستند عبارتند از:
1- دکتر یحیی ال اسحاق (رئیساتاق مشترک ایران و عراق و وزیر اسبق بازرگانی)
2- دکتر محمد احدی ( مشاور امور راهبردی وزیر دفاع و وابسته نظامی اسبق ایران در فرانسه و ترکیه)
3- دکتر علیرضا شیخ عطار (قائم مقام اسبق وزارت امور خارجه و سفیر پیشین جمهوری اسلامی ایران در آلمان و هندوستان)
4- دکتر بهروز علیشیری ( رئیس اسبق سازمان سرمایه گذاری و کمکهای فنی و اقتصادی ایران)
5- دکتر مجید شاکری (پژوهشگر و مدرس دانشگاه)

علاقه مندان به حضور در همایش می توانند با ارائه معرفی نامه از سازمان مربوطه و دانشجویان علاقه مند به شرکت در همایش با ارائه کارت دانشجویی  شرکت نمایند.