1396/10/17

در راستای همایش ملی اقتصاد دفاع، سومین همایش تخصصی با عنوان اقتصاد دفاع، اقتصاد مجازی و پدافند غیر عامل برگزار می گردد.مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی در روز پنج شنبه مورخ 1396/10/21 میزبان کارشناسان، متخصصان، علاقمندان به حوزه های اقتصاد دفاع و اقتصاد مجازی در سومین همایش تخصصی خواهد بود.
در این همایش که با محورهای اقتصاد دفاع؛ اقتصاد پدافند غیرعامل، اقتصاد دفاع و اقتصاد مجازی، راهبرد پدافند نرم اقتصادی و اقتصاد پدافند هوایی می باشد، صاحبنظران حوزه های اقتصادی و دفاعی سخنرانی خواهند نمود.
1- دکتر سید شمس الدین حسینی ( عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس گروه منابع و اقتصاد دفاع مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی)
2- سرتیپ دوم دکتر عباس فرجپور علمداری (فرمانده دانشگاه افسری پدافند هوایی قرارگاه خاتم الانبیاء (ص)
3- دکتر عارف بالی ( رئیس گروه پدافند غیر عامل مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی)
4- دکتر عارف طغیانی ( عضو هیئت علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان)
5- دکتر محمد رضا خسروی ( رئیس گروه آماد مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی)

از کلیه علاقمندان دعوت می شود در این همایش شرکت فرمایند.